top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Čini drugima ono što bi želio da drugi čine tebi!

Ako dobro pročitate ovu rečenicu i ako se zamislite nad njom, vidjet ćete da je ona zapravo...SEBIČNA, a vodi se kao jedna od najboljih izjava za postizanje dobrih odnosa. Što nije uopće čudno.

Budi dobar prema drugima, govori lijepe riječi, pomozi i slično...sve to čini ovu rečenicu opravdanom. Ali postoji i bolji način!


„Čini drugima ono što NJIMA paše.“


Iako mi mislimo da činimo nekome dobro jer je to nama dobro i jer to nama paše, dosta često griješimo jer nisu svi...mi. Nitko nije mi! Svatko od nas je drugačiji, svatko voli drugačije stvari i to treba poštovati...odnosno...tako se trebamo ponašati prema drugima.


I onda se najčešće razočaramo jer mislimo da nekome činimo dobro (zato što je to dobro nama dobro), a njima nije. S druge strane, oni ne osjete to dobro jer to njima nije dobro...shvaćate?


Upoznajte osobu, saznajte što ona želi, što voli, što ju čini sretnom i ponašajte se prema njima onako kako bi to njima pasalo iako to možda nije vaš...cup of tea :)

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!

Budite mi zdravi i sretni ❤️


83 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page