top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Ako je kraj tužan, budite sretni!

Svake godine, kada sam se vraćao sa mora, nekako sam bio tužan što je gotovo. Ljeto je završilo, morao sam nazad u Zagreb i to je značilo početak nove sezone i puno posla bez mora ispred nosa. Radim i na moru kad je godišnji, ali nije to to.

I ta tugica je trajala čak nekoliko dana prije samog odlaska.


Zadnjih par godina malo sam promijenio filozofiju i krenuo sam drugačije.

Iako sam tužan što je kraj, sretan sam što idem u Zagreb jer znam da ću se vratiti i sljedeće godine. Ujedno, sretan sam i zahvalan jer sam imao to ljeto. I ne želim si dopustiti vise da mi zadnji dani budu tužni i depresivni. Kao da gubim par dana predivnog ljeta i odmora radi glupog mindseta. Čemu???


Ako je kraj tužan, mora da je bilo predivno.

Radije ću se okrenuti prema tom predivnom, uživati u uspomenama i zadnjim danima koji su uvijek najbolji od svih dana te se veseliti Zagrebu jer mi taj isti Zagreb omogućuje da i sljedeće godine stvorim lijepe uspomene i uživam u ljetu.

I nije samo ljeto. Svim lijepim (kao i ružnim) stvarima jednom dođe kraj. Jer ništa ne traje zauvijek. I moramo se sjećati lijepih stvari koje su nam se dogodile. I moramo se okrenuti lijepim stvarima koje nas čekaju u budućnosti.


Tako da ću radije biti sretan što je kraj iako će biti doza tugice.

Ali samo mala doza, zanemariva.

Jer to je ljudski i to je ok.


 

Dobrodošli na najkompletniji program za zdraviji i sretniji život!

Vježbanje joge i svih njezinih aspekata biti će okosnica programa, a ovaj + su sva moja predavanja i edukacije koje ću podijeliti sa vama.

​Na jednom mjestu. Za svakoga. Gdje god se nalazite. 

Sva predavanja formirana su tako da su lako razumljiva i brzo primjenjiva. Zabavna su, interaktivna i potpuno drugačija od svih koje ste do sada čuli.

​Predavanja organiziram za jednu osobu, više osoba, zaposlenike tvrtki, konferencije događanja i ona mogu biti uživo ili online.​

Trajanje predavanja može se modificirati. 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!


Budite mi zdravi i sretni ❤️

125 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page