top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Bitno je ono što je često u vašem životu!

Često ste čuli onu poznatu izjavu da trebamo uživati u malim stvarima i da su one bitnije od velikih. To bi značilo da je bolje / važnije uživati u kavi ujutro nego veseliti se novom autu? Ili veseliti se šetnji sa psom, a ne novom stanu?

Ova izjava je pogrešno postavljena. Jer nisu važne niti male niti velike stvari. Važne su one koje su česte u vašim životima.


✅ Važno je kakav odnos imate sa partnerom kojeg vidite SVAKI DAN. ✅ Važno je da vam je pozitivno okruženje na poslu na kojeg idete SVAKI DAN. ✅ Važno je kakav auto vozite ako u njemu provedete većinu vremena SVAKI DAN. ✅ Važna je kava koju popijete ujutro SVAKI DAN.


❌ Nisu važne skije koje koristite tjedan dana godišnje. ❌ Nije važan auto kojeg vozite utorkom i petkom pola sata. ❌ Nije važan bicikl ako vam stoji u garaži. ❌ Nije važan čaj ako ga pijete samo subotom.


Vjerujem da ste shvatili poantu :)

Važne i bitne stvari trebale bi biti one koje radite SVAKI DAN i koje čine većinu vašeg života. Bilo da su to male stvari kao gutljaj i miris vaše fine kave ili to da uživate sjesti u baš taj auto kojeg ste si kupili. Na te stvari trebate obratiti pažnju da ih učinite takvima da vas čine sretnim, jer će vam onda većina života biti provedena u sreći i veselju.


Ne sramite se uživati u „velikim“ stvarima jer ste ih zaslužili i dobro je da ih imate. Također, ne zaboravite guštati u malim jer ih kroz dan ima jako puno!

Svaki aspekt života potrebno je učiniti što boljim. Počinjemo od onih najvažnijih, a to su one koje radimo... SVAKI DAN.

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!

Budite mi zdravi i sretni ❤️


181 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page