top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Bolje išta nego ništa kod treninga je - NIŠTA!

Da bi neka aktivnost pozitivno djelovala na tijelo, potrebno je tu aktivnost odraditi. I u tom slučaju, pješačenje u nedjelju na brdo je fantastična stvar!

Da bi napredovali i bili bolji kroz duži period, potrebno je sustavno vježbati MINIMALNO 2x tjedno, po mogućnosti strukturirano kako treba.

2-4x tjedno je idealno za prosječnu osobu.


🤔 Koji je problem sa jednotjednim aktivnostima?

U nedjelju ujutro, prije pješačenja, tijelo ima početno stanje 0. Kada odradimo pješačenje, pozitivno djelujemo na tijelo i podižemo tu razinu na recimo 5.

Ako ne radimo ništa kroz par dana, ta razina polako počinje padati i u najboljem slučaju vrati se na 0 do sljedeće nedjelje i pješačenja.


U najgorem slučaju padne ispod 0 zbog stresnog i lošeg načina života u tih tjedan dana.

Jedino što smo imali od tog pješačenja je to što smo se zabavljali i provodili vrijeme u prirodi sa dragim ljudima ili uživali sami.


❗️Ako vam još nije jasno, sada će biti:

Jednotjedne aktivnosti imaju pozitivne učinke na tijelo isto kao i jedan jedini zdravi obrok tjedno. Trenutno je super, dugoročno nema nikakvog utjecaja.


✅ Ukoliko želite napredovati, morate uložiti više truda i rada kroz duži period kako bi se vidjele pozitivne promjene!


👉 I zato nemam članarine za jednotjedno vježbanje u Medical Yoga Centru i zato ne radim jednom tjedno individualne satove.

Gubimo vrijeme, gubite novac, a ne napravimo ništa konstruktivno.


Budite mi zdravi, sretni i svakim danom u svakom pogledu sve više i više napredujte, a ja sam tu da vam pomognem koliko god znam i mogu ❤

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page