top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Sjedenje nije loše :)


U moru pogrešnih i zastarjelih informacija nalazi se i izjava da je sjedenje loše za naše tijelo. Pogrešno sjedenje je. Pravilo sjedenje nije. Not even close!


Razmislite malo...kako je moguće da u 21. stoljeću nismo našli "lijek" protiv tjelesnih deformacija koje nastaju dok jako puno sjedimo i radimo? NIJE MOGUĆE!
Lijeka ima i ja ga znam. Ne samo ja nego i mnogi drugi od kojih sam učio počevši sa Kelly Starrettom i njegovom knjigom "Deskbound" pa preko hrpetine literatura. Sve te informacije sažeo sam u jedno jako zabavno i lako razumljivo predavanje!


Deformacije koje nastaju sjedenjem NE ispravljaju se posebnim vježbama. Mogu se, definitivno i ja imam videe na tu temu. One su na žalost samo mala pomoć ako ste lijeni promijeniti način sjedenja i radnog mjesta - A to je najefikasnije


U preko 150 predavanja, što firmi, što grupama ljudi, što individualno mogu reći da mi je uspješnost 100 posto!!!

Kod onih kojisu me slušali i koji su stvarno htjeli promijeniti tu glupu stigmu sjedenja.

Ako želite, a niste sigurni da to radi...idemo ovako: Javite mi se i organizirat ćemo predavanje vašoj firmi, ekipi ili vama A ukoliko vidite nakon predavanja da vam to radi i da nisam lud , možete mi zahvaliti i nastaviti bezbrižno sjediti.

A ako me budete slušali i radili TOČNO što vam kažem, a rezultata nema nakon mjesec dana... ...vraćam novac (koji nije velik u usporedbi sa time što dobivate)Najlakša stvar kod ovog predavanja će vam biti razumjeti i shvatiti o čemu govorim i pri tome ćemo se svi zabaviti, opustiti i uživati! Najteža stvar će biti primijenitii ono što vam govorim

Ali će se isplatiti

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!

Budite mi zdravi i sretni ❤️


 

Sva moja predavanja možete pogledati klikom na ovaj gumb


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page