top of page

Tračeri - najniži oblik društva.

Ah... Tračeri. Jedan od najnižih oblika života koji nam ipak pomažu te im se moramo jako jako zahvaliti na tome što rade.


Odmah da vam kažem, ne možete se boriti protiv njih. Niti im objasniti da je to ružno. Samo ih možete jako žaliti jer je njihov život toliko jadan da moraju živjeti tuđe živote i pri tome najčešće lagati ili prezentirati nečiji život i postupke na ružan način da bi se na trenutak osjećali superiornije i cool u društvu, a zapravo su deeply disturbed i treba im pomoć.

Velika pomoć.


❗️Vjerujte mi, vi nemate nikakve veze sa time što oni vas tračaju.

A dok vas tračaju, otkrivaju vam kome nije mjesto pored vas jer svaka osoba koja povjeruje u trač bez da provjeri to s vama ili se počne ponašati prema vama na temelju toga što je netko drugi rekao ili se ne želi družiti s vama jer je netko drugi rekao ili nastavi taj trač i najčešće doda još malo svog štiha... Neka.

👉Da ne gubim vrijeme na takve ljude.


🙏 I zato vam tračeri hvala 🙏


Ako želite da vas tračevi ne pogađaju, probajte napraviti nešto što ja radim već godinama i uživam u glupim pogledima svih onih koji me žele povrijediti, a ne mogu me ni taknuti.


Ponavljajte dok vam ne sjedne:

"I don't give a fuck"

"I don't give a fuck"

"I don't give a fuck"

"I don't give a fuck"
 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!


Budite mi zdravi i sretni ❤️

12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page