top of page
Image by Pro Church Media

"Zahvaljujući Darijevom individualnom pristupu, dinamičnim treninzima te vježbama opuštanja u kratkom vremenu sam uspjela iznimno poboljšati svoje psiho-fizičko stanje. Svaki sat je potpuno drugačiji te su vježbe kompletno prilagodjene ne samo mojim potrebama i snazi već i trenutnom raspoloženju.

Dario je ne samo iznimna osoba već i veliki stručnjak u svom području koji je kompletno fokusiran na Vaš napredak i koji zaista svoj „posao“  gleda kao stil života.

Bez imalo dvojbe, preporučila bi ga svakoj osobi koja želi napraviti nešto za sebe i svoje zdravlje."

"Najviše cjenim individualni pristup, razumijevanje potreba, želja i psihofizičkih mogućnosti klijenta. Sviđa mi se njegov način kojim challengira i motivira da idem više od onoga što mislim da mogu, a zapravo na kraju i mogu. Nitko sretniji od mene!

Naravno, i uvijek taj genijalan osjećaj nakon treninga, gdje sam ponosna na sebe i osjećam se ispunjeno...Vježbe mi pomažu ne samo kao fizički trening, već zajedno sa vježbama disanja i kao način opuštanja, „stress relief“ . Svaki sat je drugaciji, raznolik,  zabavan i uvijek sa nekim iznenađenjem...u mom slučaju Dario učini vjezbe koje osobno „ne volim“ zabavnima i dovoljno motivirajućim da mi na kraju predstavljaju izazov koji baš moram riještiti.

Eto, ja se uvijek veselim novom treningu, a vi?"

Htjela sam još jednom zahvaliti za te vježbe što si mi pokazao. Mislim da su mi puno pomogle. Porod je prošao relativno dobro. Luka imao 4300g a porod je bio brz. (Zapravo imala sam pregled kod doktora ujutro i rekao mi je da imam trudove... Ali nisam ništa osjećala tada. Samo ih osjećala zadnjih dva sata). Nisam popucala ovaj put i nakon poroda sam se osjećala dobro. Nisam uopće pila tablete protiv bolova (nakon prvog djeteta Stjepana sam ih pila 10 dana). Također nakon Stjepana sam skroz sam izgubila osjećaj i svijest od boli mišića zjedeličnog dna...a sad nisam. Puno su mi pomogle vježbe.

Hvala!

"S razlogom sam se odlučila na individualne treninge nakon podužeg i vrlo ugodnog razgovora u kojem mi je Dario predstavio svoj plan za postepeno vraćanje u formu nakon dugih, sjedećih pandemijskih dana. 
Naši treninzi uključuju vježbe snage, fleksibilnosti, istezanja, pravilnog disanja, a ima tu i meditacija, te ponekad predavanja o stresu i kako minimalizirati njegove učinke na naš um i tijelo.
Zapravo mi se najviše sviđa prijateljski odnos koji smo razvili tokom vježbanja uz pregršt smijeha i zabave, pa kada se to spoji onda se na treninge odlazi sa širokim osmijehom, a izlazi opušteno i veselo bez obzira na ponekad “teške” vježbe."

Stručnost i smjernice koje sam dobila na treninzima bili su iznimni. Dario pored velikog znanja iz područja kineziologije ima izuzetnu razinu emocionalne inteligencije i njegov trening ima utjecaj i na tijelo i na um i dušu. Trener koji me  holističkim pristupom motivirao da dosljedno napredujem.

Ako želite zaista transformaciju koju zaslužujete, onda je Dario upravo trener koji će vam u tome pomoći!

"Nakon što sam prošla puno različitih vrsta treninga a i trenera, u Dariu sam našla all in one: razumije i prakticira više vrsta vjezbi, od gimnastike do joge itd.

Možemo vježbati ono što mi se da u tom trenutku, a svaki put me navede na to da dam više i pomaknem granice u glavi i na prostirci. Razlog tome je sigurno jako širok spektar znanja o različitim vrstama fiz aktivnosti, a i povezivanja uma i tijela. Došla sam po preporuci i definitivno sam dobro odlućila.

Topla preporuka."

Krešimir Ris
Volvo Centar Moto-Ris

Ono što je prvo bilo super je da je bezobavezno odvojio vremena za mene i pitao što bih i zašto želio raditi. I cijelo vrijeme usporeduje progress sa ciljem koji želim dostići. I naravno, tu je ona činjenica da pazi i ne tjera ako nešto boli, te stalno prati i ispravlja svaki put kad napravim krivo. 
što znači da se ja mogu opustiti i posvetiti onom što radim i ne moram razmišljati što ide nakon i što bi moglo biti sljedece. Super je što prilagođava trening prema mom raspolozenju, ako sam umoran krenuti ce polako, a ako dođem i kazem da želim umrijet na treningu dat će sve od sebe da nakon tih sat vremena jedva dopužem do svlačionice.

I jako velik plus je što nismo stranci na treningu nego frendovi.

"Nikad nisam vježbala niti se bavila sportom. Daria sam upiznala u svom 4. mjesecu zadnje trudnoće i u svojoj 38. godini života. Nakon uvodnog sata upoznavanja, kad sam ga izrešetala svim mogućim i nemogućim pitanjima, dogovorili smo 1. indivudalni sat yoge i tako započeli dugu suradnju.

Dario sagledava osobu kao cjelinu, upoznaje nas kroz razna pitanja o načinu i stilu života, našim strahovima, željama, ciljevima … prilagodjava vježbe i ujedno motivira na istraživanje svojih potencijala, pomicanje granica. Ono što mi se činilo nezamislim za napraviti, za nekoliko mjeseci sam uspjela. Uspješno je razbio iluziju da nešto ne mogu -:). Uz yogu, nakon poroda, uveo me i u svijet fitnesa i isto tako pokazao (i dokazao) da mogu sve što želim.

Suportivan je i jednostavno voli raditi s ljudima."

Snježana Mihačić
 

"Moja dugogodišnja želja za individualnim treniranjem napokon se, prije nekih pola godine ,ostvarila.

Imajući izvanredna iskustva u prakticiranju yoge u Medical Yoga Centru, logično je bilo tražiti mogućnost vježbanja s nekim iz njihovog tima.

Vježbam tri puta tjedno. Vježbe su prilagođene mojim mogućnostima i željama. S tim da je granica mogućnosti, neosjetno, podignuta. Samo se zatekne kako s lakoćom radim vježbe koje su mi prije bile teške! Imam veliko povjerenje u Darija i nastojim biti vrijedna i dobra vježbačica te se dokazati i sebi i njemu." 

bottom of page