top of page
Image by Jeppe Hove Jensen

Online yoga+

Dobrodošli na najkompletniji program za zdraviji i sretniji život!

 

Vježbanje joge i svih njezinih aspekata biti će okosnica programa, a ovaj + su sva moja predavanja i edukacije koje ću podijeliti sa vama.

Na jednom mjestu. Za svakoga. Gdje god se nalazite.

Ideja

think bell

Moja želja je omogućiti što većem broju ljudi zdraviji i sretniji život kroz grupne satove joge, online jogu, individualno vježbanje, predavanja i članke na svom Blogu. Do sada sve to nisam imao sve na jednom mjestu.

Sada imam.

I to potpuno autentično. Potpuno moje. Što nitko do sada u online jogi nije napravio!

Sadržaj

 • minimalno 3 sata medicinsko funkcionalne joge tjedno koji će se sastojati od lagane, srednje i zahtjevnije joge, uz vježbe za razvijanje snage, mobilnosti, fleksibilnosti, ravnoteže i svih aspekata ljudskog tijela uz ciljane setove vježbi (kukovi, kralježnica, fleksibilnost, snaga, mobilnost, opuštanje...)

 • pozitivno ćemo utjecati i mijenjati na bolje spavanje, fokus i koncentraciju, pravilno sjedenje i posturu, borbu protiv stresa i brigu za sebe kako bi nam život, privatni i poslovni, bio što lakši i bolji

 • izabrani najzanimljiviji dijelovi svih mojih predavanja

 • edukacije o tehnici pravilnog disanja + Pranayame (vježbe disanja)

 • izbor najljepših opuštajućih tehnika za poboljšanje fokusa, koncentracije i smirivanje glave i tijela

 • učenje i tehnike meditacije

 • razne Yoga Nidre koje pozitivno utječu na toliko stvari da nemam mjesta za nabrojati :)

 • poveznicu na moj Blog koji izlazi nekoliko puta tjedno sa zanjimljivim temama iz svakodnevnog života, uz moj iskreni, posve osobni i nekonvencionalni pristup

 • ...i još mnogo toga :)

Firme za zaposlenike

Zdravlje i sreća zaposlenika jedni su od najvažnijih temelja uspješnog poslovanja. Iz sadržaja možete vidjeti koliko će sve to imati pozitivnog utjecaja na njih, a samim time na njihovu produktivnost i pozitivno radno okruženje. 

 

 Svaki mjesec postavite poveznicu za vježbanje na "Intranet" ili pošaljete mail svim zaposlenicima.

Vjerujte mi, ovim ulaganjem u zaposlenike, donijeti ćete jednu od najboljih poslovnih odluka!

Za cijelo vrijeme trajanja ove suradnje, svi zaposlenici imaju 15% popusta na neograničeno vježbanje na grupnim satovima u Medical Yoga Centru

Image by John Schnobrich

Pogledajte prezentaciju klikom na PDF datoteku

Vrste članstva, sistem vježbanja i članarine

Možete birati između dvije opcije članstva:

 1. Mjesečno članstvo plaćate mjesec za mjesec i svakog 01. u mjesecu šaljem praznu poveznicu za vježbanje koju nadopunjujem sadržajem kako snimim i tako kroz cijeli mjesec. Svaki sljedeći mjesec dobivate novu praznu poveznicu, a sadržaju iz prethodnih mjeseci ne možete više pristupiti.

 2. Godišnje članstvo - dobijete jednu poveznicu koju nadopunjujem sadržajem i koja vam ostaje cijele godine kao i SAV sadržaj na njoj

Sav sadržaj biti će dostupan za vježbanje kad god i koliko god puta želite. Kod mjesečnog članstva kroz cijeli plaćeni mjesec, a kod godišnjeg članstva kroz cijelu godinu.

Cijena mjesečnog članstva po osobi: 40 eura 

Cijena godišnjeg članstva po osobi: 400 eura (2 mjeseca gratis)

Cijena za firme - po dogovoru

Hvala Vam što ste odvojili vrijeme za čitanje i nadam se da sam vas barem malo zainteresirao.

Ako jesam, slobodno mi se javite na mail ako imate bilo kakvih pitanja ili želite samostalno krenuti sa vježbanjem ili dogovoriti poslovnu suradnju i dobrodošli u moj svijet :)

         dario@myc.hr

bottom of page