top of page
Image by Dylan Gillis

Uredska joga

2015. godine prvi sam u hrvatskoj pokrenuo korporativnu jogu kako bi omogućio lakše vježbanje za zaposlenike.

Zdravlje i sreća zaposlenika jedni su od najvažnijih temelja dobrog poslovanja!

Više o uredskoj jogi

Uredsku jogu organiziram za zaposlenike u vašim prostorima u terminima kad vama odgovara. Vrstu joge koju bi radili ovisi isključivo o vašim željama, tj. željama zaposlenika, no naglasak uredske joge je na korigiranju loše posture nastale sjedilačkim načinom života te na smanjivanje i kontrolu stresa koji se javlja modernim načinom života.

Iako je to naglasak, ja se mogu prilagoditi svim Vašim željama i potrebama.

Moja joga medicinsko kineziološkog je karaktera, lišena svih vjerskih primjesi koncentrirana i prilagođena upravo pojedincima, pogotovo zaposlenim ljudima.

 

Sat joge traje 60 minuta (može i kraće ako želite) no nije problem ako se malo prekorači vrijeme. Moje prostirke donijet ću kod Vas za onoliko ljudi koliko će vježbati i biti će u Vašim prostorima za korištenje (joge ili nečeg sličnog) tijekom trajanja suradnje kad sam ja tamo ili ako netko želi, mimo naših sati, vježbati.

Također, joga za zaposlenike može se održavati i ONLINE.

U tih sat vremena uključeno je uvodno opuštanje sa malom pričicom o jogi, poveznici zapadne i istočne medicine, ciljanim problemima jer želim da uz naš rad, polaznici nauče i primjene jogu i mimo naših satova. Nakon tih 5 minuta krećemo sa vježbanjem gdje je naglasak na izvođenje pravilnog pokreta u cilju istezanja, opsega pokreta, jačanja i korigiranja posture tijela u skladu sa pravilnim disanjem koje se ponavlja i usvaja svaki sat.  Na kraju sata je vježba disanja, lagana meditacija ili neka vrsta opuštanja i sve to može se lako naučiti i primijeniti a sve u cilju smanjivanja i kontrole stresa.

Sve ovo može se modificirati onako kako Vama odgovara, no sa mojim savjetima kako bi napravili program koji će odgovarati zaposlenicima i koji će biti dobrobitan za njih.

 

Cijenu definiramo na sastanku, a u nju je uključeno:

  • Moj dolazak ili dolazak mojih voditelja Medical Yoga Centra

  • Izrada i praćenje programa iz sata u sat

  • Individualni pristup grupnom satu (svakoga od vas korigiram tako da napredujete što bolje i sigurnije te dajem zamjenske položaje (teže ili lakše ovisno o mogućnostima) ili zamjenske vježbe

  • Učenje izvođenja vježbi za samostalni rad

  • Kroz sat ukazivanje na sve posturalne deformacije koje se događaju kod dugog sjedenja i kako ih prevenirati i/ili korigirati

  • Teorijska znanja integrirana u samo vježbanje

  • Prostirke na korištenje

  • Zaposlenicima i njihovoj užoj obitelji jeftinije neograničeno vježbanje po nižoj cijeni u nekom od centara za vrijeme trajanja suradnje ili Online paket joge od preko 20 sati koje imamo svaki mjesec.

  • I svega što i kako mogu pomoći ako se sjetite... Lako se dogovorimo!

 

 

Jedino što Vi trebate imati je prostor za jogu i zaposlenike koji su željni ići na nju.

Ostalo je moja briga :)

Javite mi se ako ste zainteresirani da porazgovaramo.

Nazovite

0915170642

Email 

bottom of page