top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Ili joj naplatite najam ili ju izbacite van!

Besplatno ne može živjeti u vašoj glavi.

A najam joj ne možete naplatiti tako da... Zbogom 👋


Postojala je jedna osoba u mojem životu koja je besplatno živjela u mojoj glavi. Svaka riječ koja je najčešće bila ružna i svaka radnja kojoj je namjera bila da mi naškodi bili su potencirani na n-tu jer su se zadržavale previše u mojoj glavi i toliko me psihički uništavale da vam ne mogu opisati.

Dok sam ja jedino tražio odobravanje i prihvaćanje...


U jednom trenutku je postalo previše. Većina mojih misli bila je usmjerena na tu osobu, bilo da procesuiram ružne riječi i djela, bilo da se u glavi svađamo, bilo da joj se osvećujem i da joj "vraćam"...

I tome je trebao doći kraj.


A došao je onoga dana kada sam prestao giveati fuck za to što netko misli o meni. I kada sam shvatio da sam ja kriv što je ta osoba živjela u mojoj glavi i uništavala mi život.

Jer sam joj to dopustio.


A dopustio sam joj jer sam vjerovao u sve te ružne riječi zato što nisam vjerovao u sebe i zato što nisam sam sebi bio najbolji prijatelj. Zato što se nisam brinuo o sebi i zato što nisam bio sebičan.


Sebičan, da sačuvam sebe.

Imate li vi takvu osobu?

Ako da, vrijeme je da ju izbacite van!


Ovo je dio mojeg predavanja "Budite sebični da drugima možete dati više". Sva predavanja možete pogledati na ovom linku i javite mi se ako mislite da mogu pomoći ❤

28 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page