top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Misliti je drek znati :)

Jedva sam čekao da mi ova izjava bude naslov!!!


Jako često dođemo u napast da sudimo i komentiramo druge, a da pojma nemamo o čemu se radi, što se događa i ono što je najvažnije - nitko nas nije ništa pitao. Samo dođemo i, da prostite, krenemo srat.


True story 1:

"Pas ti glupo pije vodu!" "Pas mi nema pola jezika."

"Joooooj, jado mali... Ispričavam se!" Jedan od primjera kako ružno komentiramo nekoga ili nešto, a da uopće ne znamo ništa o tome. Još je ovo blagi primjer - pazite sljedeći:


True story 2:

Stiže prijava policiji od "pametnog prolaznika" koji je opazio da majka zlostavlja svoje dijete vodeći ju na uzici kao psa po parku. Policija dolazi, narod se okupio nakon što ih je prekinuo "pametan prolaznik". Odgurnuo je majku, "oslobodio dijete" i svađao se sa nijima dok nije došla policija. Naravno, prvo je pozvao policiju, onda je "uletio" i još naravnije (nije riječ ali može biti) je da nije pitao ništa.

Long story short - policija je ustanovila da se ne radi ni o kakvom zlostavljanju jer je dijete molilo majku da bude kao pas da bi vidjelo i osjetilo kako je njihovom psu kada je na lajni.


Da je "pametan prolaznik" samo pitao o čemu se radi, sve bi bilo ok. Ali nije. Jer je najpametniji. I odmah je zvao policiju. A kasnije je ispao glup.


Poanta ove dvije priče je da ne sudimo odmah sve i svakoga bez da smo se imalo zainteresirali i dobili što je moguće veći i bolji uvid u situaciju koja nas se, najčešće, ne tiče. Jer, da nas se tiče, znali bi puno više i bili bi puno pametniji.

A moj savjet je da se okrenete sebi i prvo počistite svoju kuću, a onda čekate poziv za čišćenje tuđe i nikako ne dolaziti nenajavljani jer tuđa kuća može biti čista.


A kako nitko od nas nema savršeno čistu svoju kuću...


 

Dobrodošli na najkompletniji program za zdraviji i sretniji život!

Vježbanje joge i svih njezinih aspekata biti će okosnica programa, a ovaj + su sva moja predavanja i edukacije koje ću podijeliti sa vama.

​Na jednom mjestu. Za svakoga. Gdje god se nalazite.


 

Sva predavanja formirana su tako da su lako razumljiva i brzo primjenjiva. Zabavna su, interaktivna i potpuno drugačija od svih koje ste do sada čuli.

​Predavanja organiziram za jednu osobu, više osoba, zaposlenike tvrtki, konferencije događanja i ona mogu biti uživo ili online.​

Trajanje predavanja može se modificirati. 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!


Budite mi zdravi i sretni ❤️


144 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page