top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Moje najbolje je dovoljno!

"Be the best me" ("Budi najbolji ja") izjava je koju sam davno čuo kod jedne sportašice koja me jako dojmila. "Moje najbolje je dovoljno" upotpunjuje moju filozofiju vođenja joge i treniranja drugih.


👉 Prestani gledati druge oko sebe!

Govorim kada vidim da na satu joge osobe gledaju kako druge rade i vidno im padne motivacija (i vilica😃) jer godpođa od 78 godina radi duplo lakše i bolje od njih, a ne znaju da je ta gospođa naša redovna polaznica od 1995..


👉 Prestani gledati druge oko sebe!

Govorim kada se krenemo uspoređivati sa instagram modelima u fleksibilnosti joge (slike dubokih položaja koji najčešće nemaju veze s jogom) ne znajući da su neke žene gimnastičarke ili se bave jogom od kad su se rodile.Gledanje i uspoređivanje sa drugima zna biti motivirajuće, najčešće kod vrhunskih sportaša, no kod većine ljudi zna biti itekako demotivirajuće jer dobiju dojam (a najčešće su u pravu) da neke stvari neće nikada moći i to ih odvrati od početka vježbanja joge ili rezultira prekidom joge ili neke druge aktivnosti."Moje najbolje je dovoljno"

Jer ako dajemo svoje najbolje, bilo da se radi o današnjem satu joge ili bilo čemu što radimo, biti ćemo bolji, barem za malo, u odnosu na jučer. U odnosu na sebe.


👉A ako od nekoga želimo biti bolji, budimo to od jučerašnjeg sebe.


Budite mi zdravi, sretni i sami na prostirci iako ste na grupnim satovima. Usmjerite pažnju na sebe, trudite se koliko možete i uživajte u SVOJIM rezultatima i SVOJEM napretku SVAKI DAN ❤

12 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page