top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Nije retrogradni Merkur kriv!

Kada je sve "krivo" za to kako nam je i kako se osjećamo, nikada se nećemo moći promijeniti na bolje. Niti će nam život biti bolji. No, kada preuzmemo odgovornost za sve što nam se događa, tada su promjene najveće, najučinkovitije i tada život postane super!


👉 A najlakše je kriviti nekoga ili nešto.

Prebaciti odgovornost na sve drugo i ograditi se kako bi nastavili kukati i cendrati. I još k tome zahtijevati od svega i svih oko nas da se promijene na našu sliku i priliku.

Ipak smo mi centar svijeta 😐


Neće se svijet promijeniti zbog nas, iako nova "WOKE" 🤮 populacija to jako želi jer eto, osjećaju da im ne pašu neke stvari pa kreću okretati svijet naglavačke.

Ili možda hoće?

Na žalost, krenulo je... I nikome nije dobro.✅ Ono što je najbolje i u konačnici najlakše je preuzeti odgovornost za sve što nam se događa u životu (iako za nešto stvarno nismo odgovorni) i probati promijeniti sebe i svoju percepciju.


❗️"Stresori (uzročnici stresa) ne postoje! Postoje situacije, naša percepcija i naša reakcija na njih." - ovako počinjem svoje predavanje o stresu.


Na početku vidim neodobravanje i podsmijeh, no kada tu istu rečenicu ponovim na kraju predavanja, reakcije su potpuno drugačije...


Budite mi zdravi, sretni i odgovorni za svoju sreću ❤

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page