top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Pazite da vam život ne postane - roza

Pogled kroz roza naočale nešto je što me vodi kroz čitav život. Trudim se gledati sve drugačije. Pozitivnije. Čak su neki rekli da živim u nekom svom svijetu. Bubbleu. Da stvarnost nije onakva kakvu ja percipiram. Da sam lud. Da sam glup. Da živim u zabludi.

Ali ovo nije članak o naočalama.


Ovo je članak o tome da vam život ne postane roza.

I nema veze sa bojom stakala na naočalama.

Ima veze sa zapostavljanjem našeg tijela.


Skle-roza

Arterioskle-roza

Otoskle-roza

Ci-roza

Nek-roza

Osteopo-roza

Art-roza

Neu-roza


... I ostale -roze :)


Zapravo... Kad malo bolje razmislim, ima veze sa naočalama.

U jednom pogledu!

Pun intended 😉


A to je da gledamo sebe kroz te naočale i mislimo da se nama neće dogoditi ništa. Da smo kao dijamant - gotovo neuništivi, najotporniji. Da ćemo doživjeti stotu. Kao da nam je to zapisano u genetskom kodu kojeg smo nedavno pročitali i nakon toga smo krenuli zanemarivati sebe koliko god smo mogli.

Na žalost, nitko od nas nije kao dijamant.

I kad tad ćemo puknuti.

Kao i dijamant.


Da nam život ne bi bio roza, potrebno je učiniti jako malo da bi dobili puno. Hraniti se zdravo (Sebastijan Orlić zna najbolje), po mogućnosti domaćim uzgojem iz našeg podneblja, smanjiti unose štetnih tvari, spavati dobro, kretati se i trenirati (po mogućnosti sa mnom - "Online Yoga+" ili Medical Yoga Centar 😃 ), živjeti sa što manje stresa, smijati se i uživati u svim emocijama, živjeti život onako kao želimo, biti okruženi dobrim i dragim ljudima i biti dobri i dragi ljudi.

Ima toga još, ali ovo je sasvim dovoljno.


Pa krenite po popisu, a ako zapnete, slobodno mi se javite kako bih vam pomogao ili nadodao ako ste primijenili čitav popis.

Zato sam tu!

 
 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!


 Budite mi zdravi i sretni ❤️





274 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page