top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Prevencija je sve!

Ovo nije o njoj kao odličnoj joga vježbačici. Ovo nije o meni kao njezinom učitelju. Ovo nije o uspješno izvedenoj zahtjevnoj asani. Ovo je o nečemu jako rijetkom.


👉 Ovo je o prevenciji.


Ona nije krenula kod mene na jogu jer je bila ozlijeđena. Nije krenula jer nije bila aktivna. Krenula je jer želi biti bolja. Želi biti zdravija. Želi prevenirati sve što se da prevenirati sa jogom, hikeanjem, teretanom, trčanjem, zdravim životom i svime što radi za sebe.


👉 Teško je prevenirati nešto čega nema i što se "nama nikada neće dogoditi". Najteže od svega, zapravo.

✅ Ali je najvrijednija i najkorisnija stvar koju možemo napraviti za sebe!


Toliko godina tupim o prevenciji i polako vidim promjene. Sve više i više ljudi mi se javlja (a i upisuje u Medical Yoga Centar) koji nisu ozlijeđeni i neaktivni nego žele biti bolji i žele spriječiti buduće probleme koji im se mogu dogoditi.


Mogu samo reći da sam ponosan na tebe (neću te tagirati, znaš tko si 🙂 ) i na sve vas koji ste odlučili krenuti sa prevencijom. A svi vi drugi, ako niste sigurni da je to dobar korak ili ako mislite da vam prevencija ne treba, javite mi se ili me pratite jer ću i dalje nastaviti ponavljati u beskonačno njezinu važnost.


BRAVO i HVALA jer ovime što radite činite veliku razliku za ljude oko sebe zato što ste primjer (i motivacija) kako se treba odnositi prema sebi i svome tijelu 👏


Ponosan na sve vas do neba i zahvalan što ste me odabrali (i ostali😀) da budem dio vašeg zdravlja ❤️

 

Želiš li vježbati sa mnom? Klikni na ovaj gumb i javi mi se :)

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!


Budite mi zdravi i sretni ❤️

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page