top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Svaki dan morate izgubiti dio dana!

Oh, ta grižnja savjesti!

Nakon neprospavane noći, odradio sam jutarnje poslove, vozio sam se sa mora u Zagreb ujutro u 5 sati i čim sam stigao, odradio sam 3 individualna sata. Došao sam doma i ostalo mi je za odraditi jedan video za moju "Online Yoga+". No bio sam umoran i odlučio sam da ću to napraviti sutra i odmoriti danas.


No, glupa glava mi nije dala odmor.

Kako sam bio premoren, nisam htio snimati, ali sam sjeo sam za kompjuter i ubio se od posla kako bih imao dojam da sam bio produktivan i da nisam "izgubio dan". Ne mogu se odmarati pola dana jer to u mojoj glavi trenutno nije bilo ok. Radio sam teško, radio sam sporo, griješio puno ali sam, kvragu, radio!

Sva sreća pa su ovakvi trenuci rijetki.


"Ukradite od dana kako bi imali vrijeme za sebe i češće odmorili!"

To je najvažniji dio mojeg predavanja o sebičnosti.

Koje uspješno primjenjujem na sebi. Ne uvijek, kako se vidi iz priloženog, ali jako jako često. Kad god imam malo slobodnog vremena - imam izbor: Raditi (jer uvijek ima nešto za raditi) ili odmoriti (trening, knjiga, TV, gledanje u zid...) pa onda raditi kraće. A to kraće je samo vremenska iluzija. Jer kad smo odmorniji, radimo bolje, brže i točnije te tako u "kraće" vrijeme obavimo čak više posla. To čak ne mora biti sat - dva. Može, ali ne mora. To može u jednom danu biti 20 puta po par minuta.


A kada nemam malo slobodnog vremena, odlučim ga - ukrasti.

Vidite... Moramo krasti od dana kako bi dali sebi. Ali moramo to raditi pametno. Da nitko ne primijeti. I ako to krenete raditi, vidjet ćete koliko će vam teški dani postati laganiji i koliko ćete se bolje osjećati, a samim time će se bolje osjećati svi drugi oko vas!


Odmor nije gubljenje vremena! Zapamtite to.

I ako ćete se odmarati kada umrete, kako to neki kažu, pripremite sebe i svoje bližnje jer će taj odmor doći brže nego što mislite.


 

Sva predavanja formirana su tako da su lako razumljiva i brzo primjenjiva. Zabavna su, interaktivna i potpuno drugačija od svih koje ste do sada čuli.

​Predavanja organiziram za jednu osobu, više osoba, zaposlenike tvrtki, konferencije događanja i ona mogu biti uživo ili online.​

Trajanje predavanja može se modificirati.


 

Dobrodošli na najkompletniji program za zdraviji i sretniji život!

Vježbanje joge i svih njezinih aspekata biti će okosnica programa, a ovaj + su sva moja predavanja i edukacije koje ću podijeliti sa vama.

​Na jednom mjestu. Za svakoga. Gdje god se nalazite.


 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!


Budite mi zdravi i sretni ❤️
193 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page