top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Zašto vičemo dok se svađamo?

Zato što su nam tada srca daleko iako smo fizički blizu.


Prvi dio je divna rečenica koja, po meni, najbolje opisuje svađu i vikanje. Druga je dio mojeg predavanja o stresu.

✅ "Usijana glava je glupa glava"



Postoji izjava: "Jutro je pametnije od večeri".

Kada se probudimo, često se lupimo u glavu radi postupaka koje smo napravili jučer, najčešće u ljutnji i bijesu i svađi. Radi riječi koje nismo trebali reći.

Lupimo se u glavu jer nam je ujutro nakon spavanja glava čista, mirniji smo, možemo bolje možemo promisliti i shvatimo koliko smo pogrešno reagirali.


👉 Jutra, u ovom kontekstu, možemo imati i kroz dan, ako samo budemo malo mirniji, smireniji, ako promislimo i ne dopustimo da nam, najčešće, glupe situacije aktiviraju stres koji nam usija glavu i čini nas, trenutno, nevjerojatno glupima.

Ako samo mirno dišemo, uz još par stvari koje vam neću odmah otkriti 😉, umanjiti ćemo ili totalno prevenirati stres i moći ćemo donositi pametnije i bolje odluke u tim trenucima što će i za nas i za sve oko nas imati puno bolji učinak.

✅ Disasnje je najbolji besplatan lijek!

👉 Ja sam tu da vas naučim kako ga koristiti.


Ako se želite riješiti nepotrebnih svakodnevnih stresora i ne lupati se u glavu svako jutro, kliknite OVDJE i javite mi se jer već 8 godina pričam i podučavam to na predavanjima, konferencijama, jedan na jedan i na sve moguće načine.


 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!


Budite mi zdravi i sretni ❤️


4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page