top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Život je klackalica

I koliko god se mi trudili da obje strane budu na jednakoj visini, realno to nije moguće.


Balansiranje između posla i privatnog života, između rada i zabave nikada ne može biti onako kako želimo da bude. Trudimo se izbalansirati taj naš život da je klackalica savršeno vodoravna, no najčešće jedna strana prevagne. Jer želimo da sa obje strane bude puno. A to puno postane previše uvijek na jednoj strani.


Nije se problem klackati, dapače!

Klackanje je zabavno. Malo jedna strana ide gore, malo druga. Nekada damo više poslu, nekada privatnom životu. Nekada radimo puno da bismo uživali u plodovima našeg rada. Nekada odvajamo više vremena za sebe i naše jer je obitelj ipak obitelj. Uz to se odmaramo kako bi opet mogli zapeti i odraditi kada treba.


Problem je kada klackalica stane.

Nikada niste vidjeli u parkiću da je klackalica savršeno vodoravna. Uvijek je nešto dolje, a nešto gore kada nema nikoga. Jer nema dinamike. I tada se dogode problemi. Kada je klackalica predugo u jednom položaju, tada gubimo i s jedne i sa druge strane. Posao nas dovodi do burnouta, dok s druge strane u svoju kuću dolazimo kao gosti.


Ostajemo prazni s obje strane.

Kao klackalica bez djece.

A prazna strana koja je dolje, teža je zbog pogrešnih odluka.

Klackajte se, uživajte i nemojte stati.


 

Sva predavanja formirana su tako da su lako razumljiva i brzo primjenjiva. Zabavna su, interaktivna i potpuno drugačija od svih koje ste do sada čuli.


​Predavanja organiziram za jednu osobu, više osoba, zaposlenike tvrtki, konferencije događanja i ona mogu biti uživo ili online. ​


 

Dobrodošli na najkompletniji program za zdraviji i sretniji život!

Vježbanje joge i svih njezinih aspekata biti će okosnica programa, a ovaj + su sva moja predavanja i edukacije koje ću podijeliti sa vama.

​Na jednom mjestu. Za svakoga. Gdje god se nalazite.


 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!


Budite mi zdravi i sretni ❤️

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page