top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Brzi rezultati...ne postoje!


Ravan trbuh za mjesec dana, pločice za 3 mjeseca, čišćenje tijela (DETOX) preparatima ili posebnim setovima vježbi, gubitak 15 kila u mjesec dana... BULLSHIT

I onda se krivi društvo jer je ono tako.

A ono je tako ISKLJUČIVO zbog trenera i onih koji misle da to jesu.

Jer da je njima važnije vaše zdravlje od njihovih novaca, niti jedan trener vas ne bi primio niti vam dao IMALO nade da će to uspjeti!


I kada vas niti jedan trener ne bi primio i kada niti jedan trener ne bi propagirao laži za svoj quick financial fix...istih ne bi bilo i društvo ne bi znalo za njih.

Jer...iako se oni mogu obogatiti preko noći varajući ljude, to ne znači da vi možete preko noći dobiti rezultate koje vam obećavaju.


Kontinuirani rad, STRPLJENJE, pametni stručni treninzi, prehrana i mala zrnca mudrosti za bolji, sretniji i zdraviji život mogu vam pomoći dugoročno i zdravo, bez JO-JO efekata i bez da zamrzite treninge, trenere i ono što je najgore...sebe.

Tako da sljedeći put kada želite kliknuti i kupiti BILO KOJI program koji transformira tijelo BRZO i LAKO...nemojte.

Jer tijelo se transformira upravo suprotno. Sporo i sa puno truda. Na zdrav način.

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!

Budite mi zdravi i sretni ❤️

 

Ako želite vježbati sa mnom (joga ili funkcionalni trening) i imati dugoročne rezultate, pogledajte moj sistem individualnih sati klikom na ovaj gumb:


8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page