top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Salo se NE skida s trbuha!!!

Ovo će biti vrlo kratko: Tijelo nema sposobnost da prepozna od kuda vi želite skinuti salo treningom

Salo u tijelu se gubi jednako sa svih dijelova tijela u isto vrijeme, a svaki čovjek nakuplja salo drugačije i to je uvjetovano genetikom.

Pa će netko više sala skupljati na trbuhu, netko u nogama, netko u guzi...


Ovim putem vas molim da ne bacate novac na laži. Ne postoji fat burner program za skidanje sala na trbuhu...dapače, tim programom ćete napravitisebi još gore.

Kako?


Ojačati ćete i povećati trbušne mišiće, a salo će ostati i trbuh će se doimati većim

A svima koji provode ikakav program za ciljano skidanje sala, želim reći: Sram vas bilo dabili vas sram bilo, vraćajte diplomu ako ju uopće imate i promijenite profesiju!Ako želite skinuti salo, to se radi na drugačiji način. Javite se meni da vam pomognem ili da vas uputim mojim prijateljima koji znaju što rade i to rade na pošten, pravilan i uspješan način.

Budite mi zdravi, sretni i pametni bez nepotrebnog utega (ako želite) kojeg nosite sa sobom svaki dan

I još nešto - ne postoji ni fat burner pilula, sastojak ili mix sastojka koji uđe u tijelo i napadne salo da ga uništi tako da ni to nemojte kupovati!

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!

Budite mi zdravi i sretni ❤️

 

Ako želite vježbati sa mnom (joga ili funkcionalni trening) i imati dugoročne rezultate, pogledajte moj sistem individualnih sati klikom na ovaj gumb:


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page