top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Stres ne postoji ;)


Ono što postoji su situacije koje nam se događaju i naša percepcija tih situacija i objasniti ću ovo na jednoj poznatoj situaciji koja vrijedi za većinu situacija:

- Nekome je stres kada se nađe u gužvi...nekome nije. - Nekada je nama stres u gužvi...nekada nije.



Na ovom primjeru možemo vidjeti kako gužva zapravo nije stresor (uzročnik pojave stresa) nego je samo situacija, kao i 99% drugih situacija.

U životu ćemo se naći u bezbroj situacija. I naš je izbor kako ćemo reagirati na njih. ISKLJUČIVO naš izbor. Nitko drugi nije kriv za to koliko ćemo mi dopustiti stresa u naše tijelo. Nitko!

A najčešće se živciramo i stresiramo oko TOLIKO banalnih i glupih stvari koje nas sustavno uništavaju.


Život može biti izuzetno miran i sretan ukoliko odlučimo da to želimo. Ono što moramo je stati, razmisliti i...preko malih trikova koje vas mogu naučiti...olakšati sebi život, a i drugima oko vas. Toliko je lagano da vam jedva čekam to opisati :)


Ako ste zainteresirani, javite mi se, ispredavat ću to vama, vama i prijateljima, zaposlenicima u firmi, na konferencijama, uživo, preko Zooma...gdje god treba jer želim da živite život kakvog ja živim i mnogi ljudi nakon tog predavanja. Fantastično je!

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!

Budite mi zdravi i sretni ❤️

 

Pogledajte što nudim u "Stres" predavanju, kao i sva moja predavanja klikom na ovaj gumb:


10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page