top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Tempiranje velikih promjena je pola uspjeha!


Malo je onih (i njima se divim) koji mogu momentalno, u bilo koje vrijeme odlučiti napraviti veliku promjenu koje će se držati i koja će ostati. Svi mi drugi moramo malo samo promisliti i pametno tempirati početak svojih promjena kako bi nam bilo lakše provesti ih i održati.



👉 Ako prestajete pušiti, to nećete napraviti taman prije stresnog razdoblja u životu jer ste navikli smirivati se cigaretom i taj period biti će jako težak za vas, vjerojatno ćete pokleknuti i samim time izgubiti vjeru u sebe i odluku koju ste donijeli.

✅ Pogledajte kada vam je mirniji period i točno na početku tog perioda krenite sa ovom odlukom.


👉 Ako želite smanjiti unos alkohola, hrane i jesti super zdravo, to nećete napraviti u periodu od 23.21. do 06.01. jer tada, kao što znamo je obilato hranjenje 😋 i biti će vam puno teže, a i vaši najmiliji koji su vam napravili hranu biti će "povrijeđeni" što jedete malo i samo salatu uz izjave: "Daj ajde, nazdravi s nama!" 🙂

✅ Odaberite vrijeme kada nema ovakvih perioda, kada si sami pripremate hranu i krenite!


👉 Ako želite početi svakodnevno trenirati, to nećete napraviti u periodu kada imate poslovna ili privatna putovanja jer znamo da i ako ste u treningu, teško je to ukomponirati.

✅ Odaberite vrijeme kada nema ovakvih perioda, kada ste doma i krenite!


Mislim da ste me shvatili.

Samo razmislite kada je najbolje i najlakše vrijeme za vas i za početak vaše odluke, krenite odlučno, hrabro i želim vam svu sreću da sebe učinite boljom osobom kakvom želite biti za cijeli život ❤

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!

Budite mi zdravi i sretni ❤️

49 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page