top of page
  • Writer's pictureDario Mišković

Uvreda - otrov kojeg sami popijete


Netko vam ponudi čašu otrova i kaže vam da popijete. Vi popijete. Tko je kriv? Odmah ću vam reći – VI!

Riječi su kao otrov.

Zamislite da sjedite za stolom sa osobom koja vas želi povrijediti. Ta osoba istrese otrov (ružne riječi) u čašu i gurne tu čašu prema vama. Čaša sa otrovom sada je na sredini stola. I ona ostaje na sredini stola sve dok vi ne uzmete tu čašu sa otrovom i ne popijete ju... Odnosno... Kad povjerujete toj osobi i prihvatite te ružne riječi koje vas onda povrijede.


Zašto dajete pravo nekome za to? Nitko vas ne može naljutiti ako vi to ne želite. Nitko vas ne može učiniti nesretnim, tužnim i ljutim riječima u koje ne povjerujete i koje ne prihvatite. Ukoliko odbijete tu čašu sa otrovom, taj otrov ostaje njima ili na stolu ili gdje god...ali nije u vama!

Volite sebe, cijenite sebe, poštujte sebe. Rad na glavi nije lagan. Treba samo kontinuirano raditi. I tada će sve biti puno lakše


Kako postići to da ne uzmete otrov? Za to mi se javite i poslušajte cijelo predavanje o stresu. Malo vremena za puno dugoročnog mira i sreće! Predavanje o stresu radim individualno, grupno, za zaposlenike firme, uživo, preko ZOOM-a, na konferencijama i slično. Zapravo...svugdje gdje god ja mogu pričati, a netko može slušati

 

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za čitanje i ako mislite da ovaj članak može nekome pomoći slobodno ga podijelite, a meni dajte jedan 👍 jer ja to puno volim!

Budite mi zdravi i sretni ❤️

 

Pogledajte što nudim u "Stres" predavanju, kao i sva moja predavanja klikom na ovaj gumb:


212 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page